Over ons

Het kloppend hart van de Aircleaner meubels

De AIRBO Aircleaner is een product van Klop Innovations, en in samenwerking met Rijksen Speciaal Timmerwerk en TNO hebben wij er een reeks praktische meubels omheen ontwikkeld om mensen in de nieuwe 1,5-meter-maatschappij te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Het kloppend hart van de meubels is de door TNO gevalideerde techniek die ook in onze AIRBO Aircleaner gebruikt wordt: een doorontwikkelde luchtreiniger met HEPA H13 filter die de kleinste deeltjes zoals virussen voor 99,95% uit de lucht filtert.

Lees ook het verhaal achter de Aircleaner®

Klop Innovations

Dé specialist in oplossingen tegen fijnstof

Klop Innovations levert al sinds 2006 gereedschappen die de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en zijn gezondheid beschermen. We geven advies over minder belastend werken, ontwikkelen innovatieve producten en helpen bij stofbeheersing, zodat onze klanten gezond en efficiënt kunnen werken. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de goede referenties die wij de afgelopen jaren opbouwden en uit de prijzen in de bouw en installatietechniek die we hebben gewonnen.

Bekijk website

Rijksen Speciaal Timmerwerk

Specialist in exclusieve maatwerk interieurs

Rijksen Speciaal Timmerwerk is gespecialiseerd in exclusieve maatwerk interieurs voor zo wel particulieren, bedrijven en instellingen. Met bijna 25 jaar ervaring aan maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende projecten zijn zij dé partner voor specialistisch maatwerk.

Bekijk website