Coronavirussen effectief uit de lucht verwijderen

In deze ongekende tijd van de corona- pandemie hebben wij onze kennis en krachten gebundeld. Wij hebben diverse meubels ontwikkeld met onze AIRBO® Aircleaner luchtzuiveringstechniek hierin geïntegreerd: een verplaatsbare Pillar of bureaumodel. De AIRBO® Aircleaner Pillar als losstaand model is in te zetten om meerdere keren per uur alle lucht in bijv. wachtruimtes of behandelkamers volledig te filteren. De techniek in de AIRBO® Aircleaner Pillar is door TNO gevalideerd als uiterst effectieve oplossing omdat het HEPA H13 filter 99,95% van de deeltjes (aerosollen) in de lucht filtert, waaronder (corona)virussen.
Bekijk alle varianten Vanaf EUR 1.799,-

Demo aanvragen

Wilt u meer informatie, een demonstratie en gratis advies van een van onze luchtzuivering specialisten t.w.v. EUR 225,-? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak te maken voor een demo bij u op locatie.

Bel 085- 902 00 00 voor meer informatie!

We vertrouwen massaal op mondkapjes en scheidingspanelen van plexiglas. We wanen ons daarmee veilig, maar niets is minder waar. Pas als het virus uit de lucht verwijderd wordt zorg je écht voor enorme minimalisering van de besmettingskans. Vandaar de ontwikkeling van onze meubels met ingebouwde luchtreiniger mét virusfilter. De lucht wordt continu gefilterd en virussen effectief afgevoerd.

Bekijk ook het item van TV Gelderland

Universele oplossing

In de strijd tegen corona

De AIRBO® Aircleaner is een universele oplossing en leverbaar in diverse uitvoeringen. De AIRBO® Aircleaner Pillar is een effectief beschermingsmiddel voor uw patiënten, medewerkers, klanten én uzelf in de nieuwe 1,5-meter-maatschappij. De oplossingen kunnen op de meest uiteenlopende plekken worden ingezet: niet alleen door zorgverleners maar ook in wachtruimtes, vergaderruimtes, overlegruimtes, hotels, scholen of in kantines en bij receptiebalies van bedrijven.

Naar de presskit
Bekijk de veelgestelde vragen

Dubbele barrière

Beschermd tegen coronabesmetting

Met de AIRBO® Aircleaner Desk wordt de zorgverlener of medewerker middels een fysieke (plexiglas) afscheiding en een luchttechnische (afzuiging) barrière effectief beschermd tegen besmetting met het coronavirus. De uitgeademde lucht en eventuele hoestdruppels van besmette patiënten en klanten worden zeer efficiënt en direct afgezogen door de ingebouwde luchtreinigingstechniek, voordat zij in de ademzone van de zorgverlener terecht kunnen komen. Daarnaast filtert de AIRBO® Aircleaner Desk alle in de ruimte aanwezige lucht continu!

Bekijk de animatie om te zien hoe het werkt

Waarom de AIRBO Aircleaner?

Doorontwikkeld, getest én effectief!
Bewezen techniek van geavanceerde luchtfilterunit vloeit voort uit twintig jaar ervaring in fijnstofbeheersing.
Bewezen techniek van geavanceerde luchtfilterunit vloeit voort uit twintig jaar ervaring in fijnstofbeheersing.
Doorontwikkelde meubels in verschillende uitvoeringen - geschikt voor luchtzuivering in afgesloten ruimtes.
Doorontwikkelde meubels in verschillende uitvoeringen - geschikt voor luchtzuivering in afgesloten ruimtes.
TNO: Toegepaste filtercombinatie filtert 99,95% van de waterdruppels, nevel en (corona-) virussen uit de lucht.
TNO: Toegepaste filtercombinatie filtert 99,95% van de waterdruppels, nevel en (corona-) virussen uit de lucht.